Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.08.2021. 14:43

Netflix Gaming 

Netflix počeo testirati mobilne igre u Poljskoj

Popularni video streaming servis ozbiljno se zalaufao u biznis s video igrama.

Netflix počeo testirati mobilne igre u Poljskoj

Kao što je to najavio prije nekoliko mjeseci, Netflix je odlučio svoje poslovanje proširiti izvan streaminga filmova i serija, kako bi ostvario zaradu na novom poslovnom području i kako bi smanjio pritisak konkurencije drugih platformi koja postaju sve jače poput Disney Plusa, koji je sve svoje filmove i serije povukao na vlastitu platformu.

Iz tog razloga Netflix je odlučio razviti servis sličan Apple Arcadeu i Google Play Passu, što znači da će pretplatnici platforme imati mogućnost pristupa katalogu video igara bez dodatnog plaćanja nove usluge.

Netflix je upravo započeo s testiranjem nove usluge u Poljskoj, gdje nudi igre putem Android aplikacije, što znači da zasad želi distribuirati isključivo mobilne igre.

U ponudi se trenutno nalaze samo dvije igre: Stranger Things: 1984 i Stranger Things 3, no Netflix kaže da se testiranje servisa nalazi u ranoj fazi pa će korisnici stoga biti suočeni s malim brojem naslova i možebitnim bugovima prije nego se platforma detaljno ispegla i popuni većim brojem igara.Vezani sadržaji
Ključne riječi Android Gaming Netflix mobilne igre
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->