Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.07.2011. 12:41

GMail 2.3.5. 

Novi GMail 2.3.5. App za Android

Na Android marketu se pojavila nova GMail inačica aplikacije za Android smartphone koja donosi znatna poboljšanja.

Novi GMail 2.3.5. App za Android

Ide li vam na živce što svaki puta vaš pametni telefon s GMaila skida sve moguće mailove, uključujući spam i nepotrebno vam troši bateriju? U tom slučaju imamo dobru vijest za vas.

Google je na Android Market upravo izbacio 2.3.5. inačicu aplikacije za pristup GMailu koja vam omogućava da ga sinkronizirate tako da vam skida samo mailove u "prioritetnom boxu", pa se neće desiti da vam skida sve što dođe u inbox. Također si možete podesiti notifikacije koje vam dolaze o novopristiglim mailovima, hoćete li ih primati jednom ili nikada, odnosno možete odlučiti što vam je hitno, a što nije.

 ovo će između ostaloga produžiti vrijeme trajanja vaše baterije, pa neka vam ne bude teško izgubiti par minuta na podešavanje 

Pored toga, nova inačica vam omogućava prikaz i pohranu slika u pristiglim porukama, te će zapamtiti o kojim se pošiljateljima radi, a dopustit će vam i postavljanje posebnih zvukova za svaku vrstu poruka koje si podesite u svom računu. Osim svega ovoga novi App je brži i "pametniji", pa ga doista ne biste smjeli propustiti.

Ako želite instalirati GMail 2.3.5. na svoj telefon, prvo morate na njemu imati inačicu 2.2 ili 2.3. Potom odete na Market i skinite update 2.3.5.

Ako želite podesiti opcije, kad se nalazite u GMail aplikaciji, kliknite na opcije u donjem desnom uglu telefona, potom izaberite "More" i kliknite na "Settings". Pojavit će se lista vaših GMail računa i onda izaberete onaj kojem želite podesiti opcije. Možete reći aplikaciji da vam sinkronizira poruke za jedan, dva, više dana, ili niti jedan.

Također možete odrediti koje vrste grupa mailova želite sinkronizirati i to je sve. Znajte kako će ovo znatno produžiti vrijeme trajanja vaše baterije, pa neka vam ne bude teško izgubiti par minuta na podešavanje.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->