Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.08.2018. 01:36

Antivirusni softver 

Najbolji antivirusi za Windows 10

Tri proizvođača antivirusnih rješenja pružaju 100-postotnu zaštitu vašeg Windows 10 računala.

Najbolji antivirusi za Windows 10

U najnovijem testu antivirusnih rješenja provedenom u svibnju i lipnju ove godine, stručnjaci portala AV-TEST su usporedili 18 najpopularnijih antivirusnih softvera za "kućne korisnike" koji na svojim računalima vrte Windows 10 OS, kako bi otkrili koji su proizvodi najučinkovitiji u blokiranju malwarea bez usporavanja rada naših računala.

Proizvodi tri proizvođača antivirusnih rješenja, Avira, Kaspersky i McAfee, postigli su maksimalnih 6 od 6 bodova (ukupno 18) u sva tri testa u kojima su se testirale značajke: zaštita, performanse i iskoristivost. Valja naglasiti da mnogi drugi antivirusi kaskaju gotovo neznatno za pobjedničkom trojkom, uključujući Avast Free Antivirus, AVG Internet Security, Bitdefender Internet Security, Symantec Norton Security te Microsoft Windows Defender, koji su postigli ukupni rezultat od 17,5 bodova.

Najbolji antivirusi lipanj 2018 AV-TEST

Ako vas zanima tko je postigao najslabije rezultate, pokazalo se da su to Comodo Internet Security i PC Pitstop PC Matic s 15,5 bodova, no kao i uvijek vrijedi staro pravilo po kojem je čak i najslabiji antivirus bolji od nikakvog, pa nemate potrebu mijenjati antivirus koji već posjedujete na svojem računalu, ukoliko se ne nalazi pri samom vrhu ove liste.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam