Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.03.2023. 13:30

Moment 2 

Kako instalirati Windows 11 Moment 2 update

Najnoviji paket zakrpa i poboljšanja za Windowse 11 već je dostupan za preuzimanje i instaliranje.

Kako instalirati Windows 11 Moment 2 update

Microsoft je lansirao Moment 2, paket nadogradnji i poboljšanja za Windows 11 OS, među kojima se nalazi podrška za tab u Notepadu, video snimanje u Snipping Toolu i pretraživanje poboljšanje izbornika Startumjetnom inteligencijom.

Windows 11 Moment 2 je dostupan svim korisnicima koji koriste Windows 11 verziju 22H2, no morat ćete ga preuzeti ručno, što znači da trebate otići na Windows Update i potom kliknuti na "Check for updates", nakon čega ćete vidjeti mogućnost preuzimanja nadogradnje s oznakom KB5022913 koju potom trebate preuzeti i instalirati.

Microsoft nije pružio nikakve informacije o tome kako bi se korisnici sa starijom verzijom Windowsa 11 mogli ažurirati na Moment 2, ali s obzirom da je ovo usmjereno na verziju 22H2, vjerojatno trebate prvo instalirati ovo izdanje.

"Ova nova iskustva počet će postajati dostupna danas, putem Windows Updatea i novih aplikacija dostupnih putem ažuriranja Microsoft Storea. Korisnici s odgovarajućim uređajima sa sustavom Windows 11, verzija 22H2 koji žele iskusiti ove nove značajke sada, mogu to učiniti otvaranjem postavki Windows Update (Postavke > Windows Update) i odabirom Provjeri ažuriranja", navodi Microsoft koji kaže da će automatsko ažuriranje Windowsa 11 s Moment 2 paketom biti omogućeno tijekom ovog mjeseca.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Windows 11 Moment 2
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->