Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.04.2020. 10:17

Nvidia 

GeForce Now i dalje gubi podršku izdavača

Nvidijin game streaming servis od 24. travnja više neće podržavati igre Microsofta i Codemastersa.

GeForce Now i dalje gubi podršku izdavača

Nvidijin game streaming servis GeForce Now po nama je jedna od najboljih stvari desetljeća koje su se dogodile u svijetu gaminga. Na žalost, mnogi izdavači igara ga i dalje bojkotiraju jer očito žele dio mjesečne pretplate korisnika staviti u svoje džepove, bez obzira na to što njihove igre na servisu možete igrati samo ako ste ih kupili. Drugim riječima, nije im dosta zarada na igrama, već žele dodatne novčiće "bez oranja i kopanja".

Nvidia je objavila kako je nakon 2K Gamesa, Activision Blizzarda i Bethesde, još nekoliko velikih izdavača odlučilo povući podršku za svoje igre iz servisa.

Konkretno se radi o Warner Bros. Interactive Entertainmentu, XBOX Game Studiosu, Codemastersu i Klei Entertainmentu, čije igre više neće biti dostupne za igranje preko GeForce Now od 24. travnja ove godine.

Od velikih izdavača u ponudi su zasad ostale samo igre koje distribuiraju Bandai Namco, Bungie, Epic Games i Ubisoft, za koje Nvidia stavlja ruku u vatru da će ostati vjerni GeForce Now platformi.

Po nama je ovo jako žalosno i neshvatljivo, osim u slučaju Microsoft Xbox Game Studiosa, koji radi vlastiti servis Project xCloud, pa je logično da neće podržavati konkurenciju.  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->