Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.02.2020. 12:52

Nvidia 

GeForce Now: Besplatni sat cloud gaminga dnevno

GeForce Now servis za streaming igara preko clouda možete koristiti i u Hrvatskoj.

GeForce Now: Besplatni sat cloud gaminga dnevno

Nvidijin game-streaming servis GeForce Now izašao je iz bete i sada ga  mogu koristiti svi igrači iz SAD-a i država Europe, uključujući Hrvatsku.

Korištenje pune inačice servisa Nvidia naplaćuje 5 dolara mjesečno, no nudi i potpuno besplatni model koji će vam omogućiti sat vremena igranja dnevno.

Za razliku od nekih drugih game-streaming servisa, GeForce Now vam omogućuje igranje preko clouda onih igara koje već imate u svojem posjedu, koje ćete dodati u biblioteku naslova koje želite igrati na taj način, no nećete moći zaigrati baš svaku, već samo one koje su podržane, iako kažu da će ih redovno dodavati sve više.

Za ugodan game streaming trebat će vam internetska veza s minimalno 15 Mbps za 720p@60 fps i preporučenih 25 Mbps za 1080p@60 fps te 5 GHz ukoliko se želite igrati preko Wi-Fi-a.

Za računala su minimalni zahtjevi prilično niski, što znači da će vam najmanje trebati PC s dvojezgrenim X86 procesorom takta od 2 GHz, 4 GB RAM memorije i grafičkom karticom koja podržava Direct X11, Nvidia GeForce 600 ili novijom, odnosno AMD Radeon HD 3000 ili Intel HD Graphics 2000 ili novijom, a minimalni operativni sustav je 64-bitni Windows 7.

Oni igrači koji posjeduju Mac računalo također mogu koristiti GeForce Now, pod uvjetom da posjeduju najmanje macOS 10.10, a od računala iMac iz 2009. godine, MacBook iz 2008, MacBook Retina iz 2017, MacBook Air iz 2015, Macbook Pro 13 iz 2008, ili Mac Pro iz 2013. 

Registracija na besplatnu verziju je potpuno besplatna i ne trebate davati nikakve podatke s kreditnih kartica. Na žalost, trenutno ćete na igranje besplatne inačice servisa morati čekati u redu, no nadamo se da će ubrzo pojačati serversku infrastrukturu. 

Ukoliko želite isprobati Geforce Now na nekom kršu od računala, što je po nama svrha servisa te pogledati popis igara koje platforma podržava, posjetite ovu poveznicu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->