Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.01.2024. 12:30

Samsung 

Galaxy S24 može postavljati HDR fotografije na Instagram

Instagram i Samsung objavili su da će Instagram moći prikazati HDR fotografije snimljene novim Samsungovim flagship telefonom.

Galaxy S24 može postavljati HDR fotografije na Instagram

Samsung jako zauzet ovih dana. Nakon nedavno završenog CES 2024 sajma, jučer je održao svoje Unpacked događanje na kojem je predstavio nove flasgship telefone iz serije Galaxy S24, o kojima možete saznati više detalja na ovoj poveznici.

Prema objavama Instagrama i Samsunga, novi će Galaxy S24 biti prvi telefon s kojim ćete snimljene HDR fotke moći objavljivati na Instagramu, gdje će se prikazivati u punom rasponu boja i konterasta. Time će serija Galaxy S24 biti prva ikada koja ima omogućen HDR za fotografije na Instagramu koji već podržava HDR videozapise.

Podrška za HDR bila je jedna od značajki fokusiranih na fotografije društvenih medija koje je Samsung najavio za svoje nove telefone, Galaxy S24, S24 Plus i S24 Ultra, rekavši također da će Instagram, kao i konkurentska platforma Snapchat, moći koristiti Samsungove izvorne značajke kamere prilikom snimanja fotografija izravno iz aplikacija društvenih medija. 

Ove značajke uključuju fotografije "Nightography" pri slabom osvjetljenju, "Super HDR" i stabilizaciju videa. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->