Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.01.2024. 13:05

CES 2024 

Samsungov certifikat za partnerski gaming hardver

Samsung potiče tvrtke na izradu dodatne gaming opreme u kreiranju licenciranih proizvoda za Samsung Gaming Hub.

Samsungov certifikat za partnerski gaming hardver

Samsung je na CES 2024 sajmu objavio detalje o programu Kreirano za Samsung Gaming Hub, odnosno za Samsungov game streaming servis koji se nalazi na mnogim Samsungovim televizorima i drugim uređajima, a nudi povezivanje s mnogim servisima za igranje u oblaku, kao i određen broj igara koje možete igrati besplatno.

Gaming-Hub-Free-Games_FT02_01-Hero_DT

Cilj programa je suradnja ​​s tvrtkama koje se bave izradom gaming opreme, kako bi izradile novu generaciju proizvoda za Samsung Gaming Hub platformu za streaming videoigara uživo.

Također, najavili su partnerstvo s dobavljačem gaming dodatne opreme PDP-om (Performance Designed Products LLC), kako bi predstavili prvi Samsung Gaming Hub kontroler.

Počevši od ove godine, igrači videoigara moći će vidjeti oznaku „Kreirano za Samsung Gaming Hub“, koja označava da je proizvod bio testiran na kompatibilnost, kvalitetu, svojstva, sigurnost i zaštitu za Samsungove uređaje. Gaming oprema s ovom oznakom navodno jamči najbolje moguće iskustvo streamanja videoigara uživo na Samsung Gaming Hub platformi, neovisno kojim se Samsungovim uređajem odlučite koristiti.

SGH 0

Također, Samsung je najavio novi PDP-ov bežični kontroler Replay Midnight Blue, koji je ujedno i  prvi predstavljeni proizvod projekta „Kreirano za Samsung Gaming Hub“. Novi kontroler uključuje bateriju s ugrađenim punjenjem trajanja do 40 sati, bežično Bluetooth povezivanje s minimalnim kašnjenjem u krugu od 10 metara, početnu tipku na kontroleru s oznakom Samsung Gaming Hub s kojim će se on odmah moći pokrenuti te tipku za kontrolu glasnoće televizora i još mnogo toga.

Kontroler je trenutno dostupan za prednarudžbu na web stranici PDP-a, Amazon.com i BestBuy.com po cijeni od oko 50 američkih dolara.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung CES 2024
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->