Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.10.2019. 09:26

Ažuriranje 

Galaxy S10 dobio značajke Note10 telefona

Softversko ažuriranje donosi na S10 seriju Samsung Dex, AR Doodle i Live focus video.

Galaxy S10 dobio značajke Note10 telefona

Svi vlasnici Samsungovih telefona serije Galaxy S10 (Galaxy S10e, S10, S10+, S10 5G) dobili su softversko ažuriranje koje im donosi veliki broj značajki s Note10 uređaja. 

Ažuriranje uključuje Night Mode, koji je sada uključen i u značajke prednje kamere te korisnicima pruža veću slobodu za snimanje živopisnih snimaka i po mraku. Unaprijeđena je i značajka Super steady za stabilizaciju videa, kao i dinamične Galaxy Note10 funkcije, poput AR Doodle i Live focus snimanja video zapisa. Prvi omogućuje korisnicima da poboljšavaju svoje videozapise zabavnim crtežima i porukama proširene stvarnosti, dok drugi omogućuju primjenu "bokeh" efekata zamućivanja na video zapise snimljene prednjom ili stražnjom kamerom.

Novo ažuriranje uključuje i podršku za Samsung DeX za osobna računala. Jednom kada preuzmu aplikaciju sa SamsungDeX.com, korisnici će moći prebaciti Samsung DeX na svoje PC računalo ili Mac jednostavnim povezivanjem Galaxya S10 i stolnog računala preko USB kabela. Dodana je i opcija Link to Windows, što znači da će Galaxy S10 korisnici moći bežično povezati telefon s računalom sa sustavom Windows 10 i jednostavno pregledavati sadržaj, slati i primati poruke te direktno na računalu pregledavati nedavne fotografije iz galerije.

Dodatno su unaprijeđene i aplikacije Pass i Messages, pa je sada postavljanje Samsung Passa pojednostavljeno, što korisnicima olakšava korištenje naprednih biometrijskih tehnologija za brzu i sigurnu prijavu u aplikacije i na web stranice. Također, u aplikaciji Messages nove ikone za dodavanje fotografija i videozapisa smještene su s lijeve strane tekstualnog prozora, što dodatno olakšava pristup potrebnim datotekama.

U svakom slučaju lijepo je vidjeti da Samsung nije htio da zanimljive značajke koje su došle s Noteom ostanu ekskluziva za njega.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam