Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.01.2012. 09:05

Out My Window 

Društvena mreža Warner Brothersa za razmjenu fotografija

Brojnim servisima za razmjenu fotografija pridružit će se WB-ov Out My Window

Društvena mreža Warner Brothersa za razmjenu fotografija

Mada u svijetu postoji veći broj raznih servisa za razmjenu fotografija i virtualnih foto-galerija, poznata filmska produkcijska kuća Warner Brothers misli kako će njihov online servis Out My Window, biti najbolja, najkvalitetnija i najsadržajnija "foto društvena mreža".

Warner Bros Advanced Digital Services će ovaj servis predstaviti na predstojećem CES sajmu, a na njihovoj web stranici možete već sada upisati svoju e-mail adresu, na koju će vam javiti čim Out My Window bude pokrenut.

U kampanji kojom promiču svoj servis, WB kaže: "Podijeli svoj pogled brzinom života. Od mog pogleda do tvog pogleda. Od mojeg telefona do tvog TV-a. S mrežom Out My Window, naši će fotografi moći zajednički pregledavati priče svojih života".

Sudeći prema ovim sloganima, rekli bismo kako WB aludira na mogućnost razmjene fotografija između pametnih telefona, računala i televizora.

Obzirom na tekst u kojem se navode uvjeti korištenja, korisnici će moći kreirati svoje socijalne profile, uploadati fotografije, dijeliti ih među svima ili samo određenim osobama, ocjenjivati, označavati favorite, spajati se s prijateljima, kreirati albume, opisivati motive i lokacije s fotografija, a servis će biti kompatibilan s računima Facebooka i Googlea, kako se korisnici ne bi morali posebno registrirati i logirati da bi mu mogli pristupiti.

Također se navodi mogućnost kupnje fotografija, no ne precizira se hoće li se to odnositi na pojedinačne slike, koje korisnici potom mogu koristiti za vlastite potrebe na online portalima, u komercijalnim medijima i časopisima, ili u obliku fizičkih fotografija na papiru.

Osim fotografija, korisnici će na ovaj servis moći uploadati i svoje video filmove, a za obradu slika će imati na raspolaganju i online softver za editiranje.

U svakom slučaju, ako se bavite fotografijom, bilo amaterski ili profesionalno, predlažemo vam da isprobate servis Out My Window čim bude pokrenut i uvjerite se je li Warner Bros doista ponudio originalnu foto društvenu mrežu, ili se radi o još jednom klasičnom foto-servisu poput Flickra.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->