Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.03.2021. 12:34

WhatsApp 

Desktop WhatsApp aplikacija nudi glasovne i video pozive

Usluga zasad funkcionira samo u pozivima jredan-na-jedan, ali bi u budućnosti trebala stići i u grupne chatove.

Desktop WhatsApp aplikacija nudi glasovne i video pozive

Od sada glasovne i video pozive WhatsAppom možete uspostavljati i putem desktop aplikacije na svojem Windows PC-u ili Macu.

Značajka koja je već dugo vremena dostupna u mobilnoj aplikaciji WhatsAppa, sada je napokon stigla i u desktop okruženje, što vam nudi nekoliko prednosti. Prije svega, u desktop okruženju ćete imati bolju sliku u videu, a kao drugo nećete morati držati stalno telefon u ruci kada obavljate glasovne ili video pozive, što je vrlo praktična stvar kada sjedite za svojim računalom.

Nove mogućnosti desktop aplikacije WhatsAppa za sada možete koristiti isključivo u chatovima s pojedinačnim frendovima po sistemu "jedan-na-jedan", no WhatsApp ih planira omogućiti i u grupnim chatovima, mada za sada ne govore kada bi to moglo proraditi.  

U svakom slučaju, vjerujemo da će svi korisnici WhatsAppa pozdraviti ovu novost za koju vrijedi ona - nije puno ali veseli.

Ako ste korisnik WhatsAppa, a još niste instalirali desktop aplikaciju na svoje računalo ili prijenosnik, možete je preuzeti na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->