Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.03.2021. 14:36

Microsoft 

Pametni zvučnik transkribira 10 sudionika razgovora

Microsoft je na svojoj Ignite konferenciji najavio novi pametni zvučnik za sastanke preko Teamsa.

Pametni zvučnik transkribira 10 sudionika razgovora

Na Ignite konferenciji Microsoft je između ostaloga najavio novi pametni zvučnik (intelligent speaker) s umjetnom inteligencijom, koji je namijenjen konferencijama preko Microsoft Teamsa, a u stanju je ispisivati transkripte sastanaka s do 10 sudionika.

Microsoft kaže da je umjetna inteligencija u stanju prepoznati glasove u Microsoft Teams Roomu te snimati i transkribirati razgovore, a svakom će se automatski dodati ime, kako biste znali točno tko je što rekao. 

Zvučnik s naprednim sustavom za prepoznavanje glasa na tržištu bi se trebao naći krajem ove godine, a u njega će biti ugrađeno 7 mikrofona kako bi AI vaš glas mogao savršeno "čuti", što će mu omogućiti prepoznavanje osoba, kao i razumijevanje izgovorenoga u realnom vremenu. Kako bi se očuvala privatnost, svaki sudionik će moći isključiti tu značajku kada god to poželi.

Nažalost, Microsoft nije rekao ništa o cijeni i dostupnosti novog zvučnika, tako da ćemo morati pričekati kraj godine da vidimo AI stenografa na djelu.Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft AI pametni zvučnik Teams
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->