Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.06.2020. 12:56

Bang & Olufsen 

Danski audio gigant radi dodatke za Xbox

Microsoft i Bang & Olufsen potpisali su partnerstvo koje će dovesti do službenih audio gaming dodataka za Xbox Series X konzole.

Danski audio gigant radi dodatke za Xbox

Nova Microsoftova konzola Xbox Series X koja bi trebala stići na tržište krajem godine, dobila je ekskluzivnog proizvođača "accessoriesa", koji će budućim korisnicima omogućiti da osim u vrhunskim vizualijama uživaju i u vrhunskomzvuku.

Poznati danski proizvođač visokokokvalitetne audio opreme Bang & Olufsen (B&O) objavio je da je ušao u partnerstvo s Microsoftom, što će rezultirati ekskluzivnim proizvodima, odnosno službenim gaming "dodacima" za konzolu najnovije generacije.

B&O ne govori konkretno o kojim će se proizvodima raditi, ali je jasno da će to biti dodaci vezani za zvuk, odnosno zvučnici, slušalice ili kompletni audio sustavi koji će na sebi nositi brand Xboxa.

"Ulaskom u gaming industriju želimo raditi ono u čemu smo najbolji, omogućiti vrhunske performanse zvuka u izvanrednom dizajnu i kvalitenoj izradi. U gamingu vidimo veliki komercijalni potencijal i vjerujemo da je Xbox idealan partner za realizaciju tog potencijala", izjavio je potpredjednik Bang & Olufsena Christoffer Poulsen.

Obzirom da je B&O osim po kvaliteti poznat i po prilično visokim cijenama, tek trebamo vidjeti hoće li audio dodaci gamerima biti pristupačniji od njegovih drugih proizvoda.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->