Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.06.2020. 11:30

iPhone 13 

VIDEO: iPhone 13 prototip bez zuba

Ove jeseni Apple lansira iPhone 12, a japanski vizionari već su izradili maketu prototipa iPhonea 13.

VIDEO: iPhone 13 prototip bez zuba

Ako mislite da smo u naslov umjesto iPhone 12 greškom napisali iPhone 13, prevarili ste se. Mada Apple tek treba ove jeseni izdati novi iPhone 12, japanski portal MacOtakara si je dao oduška, pa su njegovi vizionari već predstavili "dummy" prototipa iduće generacije, odnosno iPhone 13 koji bi se trebao pojaviti 2021. godine.

Maketa prototipa novog Appleovog telefona kakav očekuju (ili priželjkuju) Japanci izrađena je pomoću 3D i 2D printera, a ono što ćete odmah primijetiti je nedostatak "zuba", odnosno "notcha", što znači da bi se prednja kamera trebala skrivati ispod zaslona, kao što to primjerice omogućuje Samsungova tehnologija ma Android telefonima.

Druga drastična promjena dolazi u obliku utora za punjenje i razmjenu podataka, pa bi iPhone 13 mogao dobiti USB-C umjesto Lightning porta, što se temelji na nekim novijim glasinama, mada je Apple to do sada odbacivao kao mogućnost.

S druge strane, sviđao se UCB-C Appleu ili ne, njegovim uvođenjem bi mogli jednim potezom udovoljiti zahtjevima Europske unije, koja traži da svi pametni telefoni imaju isti utor za punjenje i koriste iste punjače.

Kako bi izgledao iPhone 13 prema dizajnu Mac Otakare možete pogledati u ovom videu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Apple Macotakara iPhone 12 iPhone 13
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->