Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.03.2015. 10:52

MWC 2015 

BlackBerry pokazao "slider telefon" sa zakrivljenim ekranom

Šef BlackBerrya je pokazao uređaj koji predstavlja neku vrstu kombinacije BB Passport i Leap telefona.

BlackBerry pokazao "slider telefon" sa zakrivljenim ekranom

Na MWC 2015 sajmu u Barceloni, šef divizije za pametne telefone Ron Louks pokazao je prototip mobitela koji još nema ime, za koji kaže da posjeduje "dual-curved, all-touch zaslon s fizičkom tipkovnicom". Kao što možete vidjeti na slici gore, tipkovnica se izvlači "sliderom" u stilu starih telefona koji su nekada suvereno vladali tržištem, kojih se mnogi od nas prisjećamo sa sjetom, jer nam je fizička tipkovnica uvijek bila za dva koraka ispred dodirnih ekrana, bez obzira koliko dobri i osjetljivi bili.

Neki su na MWC-u u ovom uređaju prepoznali dizajn BlackBerry Torch 9800 telefon koji je još 2009. godine rađen za tržište Južne Afrike, no po nama to baš i ne stoji, jer je po svemu osim kliznom ekranu ovo znatno drugačiji gadget.

Na žalost, BlackBerry o ovom uređaju koji ćemo mi nazvati BB Slider nije odao nikakve detalje, mada je to po nama jedan od najzanimljivijih pametnih telefona na sajmu o kojem bismo se voljeli raspisati u našem članku, pa ćemo pokušati iscijediti više pojedinosti.     

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam