Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.02.2012. 12:50

WP7 hackathoni 

Besplatne Microsoftove radionice aplikacija

Microsoft Hrvatska u sklopu Windows Phone 7 App Challengea organizira besplatne radionice.

Besplatne Microsoftove radionice aplikacija

Besplatne jednodnevne radionice u organizaciji Microsofta Hrvatska, namijenjene su razvojnim inženjerima kao i svima koji se žele okušati u razvoju aplikacija.

Sudionici će imati priliku upoznati se s cjelokupnom razvojnom okolinom i razvojnim tehnikama za Windows Phone 7 platformu kroz predavanja i demonstracije stručnjaka. Također, naučit će sve o multitasking funkcijama, spremanju podataka, tileovima, obavijestima i upozorenjima, te o načinu objavljivanja aplikacija na internetskoj trgovini Windows Phone Marketplace.

Jednodnevne radionice, WP7 hackathoni, održat će se u tri termina, počevši s 10. veljače 2012., u prostorijama Microsofta Hrvatska, na adresi Horvatova 82, u Zagrebu.

Svi zainteresirani, koji nisu u mogućnosti pridružiti se predavanjima u veljači, imat će priliku sudjelovati 2. ili 23. ožujka, kada su na rasporedu sljedeće radionice.

Windows Phone 7 App Challenge je natjecanje otvoreno za sve programere na polju softvera odnosno mobilnih tehnologija. Održat će se tijekom iduća dva mjeseca, s ciljem stvaranja najbolje aplikacije razvijene za Windows Phone 7 platformu

"Windows Phone 7 App Challenge, kao i radionice WP7 hackathoni, odlična su prilika za sve koji se bave razvojem softvera za pametne telefone, kao i entuzijaste, kako bi naučili programirati aplikacije za Windows Phone 7 te objavili svoje aplikacije. Sudionici će se upoznati i s novim mogućnostima i funkcionalnostima Mango verzije Windows Phone 7 operativnog sustava, te kako stečeno znanje primijeniti koristeći online servise. Radionica je potpuno besplatna, a jedini preduvjeti za sudjelovanje su želja i kreativnost" naglasio je Tomislav Tipurić, Specijalist za tehnologije Microsofta Hrvatska.

Radionice su besplatne za sve zainteresirane, a inženjere pet najboljih aplikacija organizatori će nagraditi pametnim telefonom Nokia Lumia 800. Utješne nagrade su Microsoftov Touch miš za 6. i 7. mjesto, te Microsoftove ARC tipkovnice za 8. do 10. mjesta. Svi će sudionici koji dovrše svoje aplikacije dobiti b za objavu svojih aplikacija na Windows Phone Marketplaceu.

Prijave za  Windows Phone 7 App Challenge već su otvorene i traju do 10. travnja 2012. na ovom linku, a više informacija o razvojnim alatima za Windows Phone 7 platformu potražite ovdje.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->