Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.09.2013. 09:45

Službeno 

BBM stiže na Android 21. rujna

BlackBerry službeno potvrdio datum dolaska BlackBerry Messengera na Android platformu.

BBM stiže na Android 21. rujna

Poznati kanadski proizvođač mobitela BlackBerry napokon je objavio datum izlaska popularne BlackBerry Messenger aplikacija za Android uređaje.

Počevši od 21. rujna, svi korisnici pametnih telefona s Android Ice Cream Sandwich i Jelly Bean operativnim sustavima tako će dobiti mogućnost besplatnog preuzimanja BBM-a.

Jedna od zanimljivih značajki koje na Android donosi BBM uključuje opciju "chatanja" s prijateljima koji posjeduju BBM bez obzira na to koju platformu koriste.

Pored toga BBM omogućuje korisnicima dijeljenje datoteka s prijateljima, a Android korisnici će imati i mogućnost postanja osobnih poruka, slika profila i postojećeg statusa.

"BBM vam pruža privatnu društvenu mrežu, konverzacije u realnom vremenu, te ga već koristi 60 milijuna korisnika. Većina korisnika koristi BBM u prosjeku 90 minuta dnevno", piše BlackBerry na svojem blogu.

O popularnosti BBM-a svjedoči i podatak da njegovi korisnici razmjenjuju više od 10 milijardi poruka svaki dan, što je gotovo dvostruko više u usporedbi s drugim aplikacijama za poruke.

Ako želite biti među prvim korisnicima Androida koji će koristiti BBM, na poveznici izvora ove vijesti možete upisati svoju e-mail adresu na koju će vam BlackBerry poslati link za preuzimanje Android aplikacije čim bude lansirana. 

Izvor: BlackBerry

Vezani sadržaji
Ključne riječi Android BlackBerry poruke chat BBM
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->