Nalazite se
  • Računala
  • Novosti
  • Uskoro ćete YouTube filmove moći gledati offline [službeno]
Članak
Objavljeno: 18.09.2013. 16:59

YouTube 

Uskoro ćete YouTube filmove moći gledati offline [službeno]

Krajem godine YouTube će lansirati novu aplikaciju s relativno zanimljivom novom značajkom..

Uskoro ćete YouTube filmove moći gledati offline [službeno]

Na svojem blogu YouTube je objavio kako priprema novu značajku namijenjenu svim korisnicima, koja će omogućiti gledanje YouTube filmova lokalno, odnosno bez potrebe za spojenosti uređaja na Internet.

Nova značajka će biti omogućena kroz novu aplikaciju, čiji dio će predstavljati upravo ta mogućnost. Offline gledanje videa će funkcionirati na taj način da ćete dodati video filmove na svoje uređaje, te ih kako kažu, "moći gledati tijekom kratkog razdoblja, dok je Internet veza nedostupna".

Drugim riječima, ova značajka će očito privremeno pohranjivati YouTube filmove na uređaje, odnosno stvarati neke vrste "sigurnosnih kopija" videa koje pregledavate. Nije nam baš 100% jasno kako će to funkcionirati, no pretpostavljamo da će se video koji pokrećete prvo pohraniti na vaš uređaj, a tek potom reproducirati online, te da će se nakon gledanja, kopija automatski izbrisati s vašeg računala ili mobitela, što znači da će biti puno piši-briši akcije na vašem hardveru.

Ovo nam se ne čini posebno spektakularno, te bi nam se više dopalo da su postavili obični gumb za preuzimanje (download), preko kojeg bismo sve filmove jednostavno skidali s YouTubea, kao što to radimo s alatima koji su za to već odavno dostupni. 

Izvor: YouTube Blog

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->