Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.10.2020. 10:15

Rogue Company 

VIDEO: MP TPS Rogue Company je free to play

Igra je od sada open beta, podržava cross-play, a dostupna je na PC, Switch, Xbox One i PS4 platformama.

VIDEO: MP TPS Rogue Company je free to play

Timska 4v4 multiplayer pucačina Rogue Company, koja se do sada testirala u zatvorenoj beti, od sada je dostupna svakome kao free-to-play open beta, što znači da je možete zaigrati kako biste provjerili je li ovo vaš idući "mrežni otrov", a kako izgleda pogledajte u ovom videu.

Igru je razvio developerski studio First Watch Games, a objavio izdavač Hi-Rez Studios. Radi se o timskom multiplayer shooteru iz trećeg lica s različitim modovima tipa Demolition,Strikeout i Extraction. To znači da se radi o nekoj vrsti "objective" misija u kombinaciji CS-a, Valoranta i Call of Dutya (uvjetno rečeno), no na kraju se uvijek sve svodi na to tko će koga prvi utamaniti, kao što možete vidjeti u ovom videu tutorialu.

Svaki igrač prije meča može odabrati svoj lik s kojim će igrati, a svaki od njih predstavlja zasebnu klasu sa svojim prednostima i manama, oružjem i "vještinama" koje posjeduje, no nećemo vam opisivati svakog pojedinačno, već ćemo prepustiti vama da otkrijete tko je za vas a tko nije.

Prilično zanimljivo djeluju i mape koje su dosta raznovrsne, pa imate klasične i futurističke urbane predjele, tvornice i kanale. Svaka runda meča započinje spuštanjem tima na mapu, što malo podsjeća na battle royale igre, pa se može reći da je Rogue Company zanimljiv miks svega i svačega, što znači da biste ga trebali barem isprobati.    

Mada je otvorena beta tek sada pokrenuta, u zatvorenoj je od lipnja ove godine sudjelovalo čak 2 milijuna igrača, što znači da vam se lako može dogoditi da naletite na ekipu koja već jako dobro zna kako igrati, pa će vam možda trebati maslo duže vrijeme prilagodbe i velika doza upornosti (i vremena).

Igru možete preuzeti za sve platforme putem ove poveznice:https://www.roguecompany.com/play-for-freeVezani sadržaji
Ključne riječi multiplayer TPS Rogue Company
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->