Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Za surfanje e-daskom ne trebate valove
Članak
Objavljeno: 22.05.2015. 14:18

Wakejet Cruise 

VIDEO: Za surfanje e-daskom ne trebate valove

Ova električna daska za surfanje mogla bi postati novi ljetni hit.

VIDEO: Za surfanje e-daskom ne trebate valove

Svi ljubitelji aktivnog ljetnog godišnjeg odmora koji si ne mogu priuštiti jahanje na valovima Superbanka u Australiji, Pipelinea na Havajima, Black Beacha u Kaliforniji, uskoro će moći surfati i "pitomim" morima poput Jadrana, pomoću električne Wakejet Cruise daske švedske tvrtke Radinn, koja je najavila njenu skoru dostupnost na tržištu.

Švedski proizvođač kaže da ova daska "donosi agilnost i brzinu wakeboardinga uz slobodu surfanja", a u videu dolje ćete moći vidjeti njezinu moguću primjenu na raznim vodenim površinama, koje uključuju mora, rijeke, jezera, kanale, pa čak i fontanu, mada vam ne bismo preporučili da to činite u Manduševcu, jer biste mogli zgaziti nekog maturanta. 

Ako uživate u brzini, Wakejet Cruise ćete moći voziti s jednim baterijskim punjenjem pola sata maksimalnom brzinom od 45 km/h, a ukoliko se odlučite na sporiju vožnju u štedljivom modu, moći ćete uživati punih sat vremena.

Tijekom surfanja, brzinom upravljate daljinskim upravljačem koji držite u ruci, a daska od ugljičnih vlakana i kevlara, posjeduje također i mobilnu aplikaciju, ugrađeni GPS, te magnetske sigurnosne prekidače.

Obzirom na cijenu od 20.000 dolara (132.482 kn), ne vjerujemo da će si mnogi kod nas moći priuštiti Wakejet Cruise, no možda netko pokrene biznis iznajmljivanja, pa ćemo možda doći u priliku isprobati "jahanje na električnim valovima". 

Izvor: Radinn

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->