Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: U prodaji dječji Tesla Model S
Članak
Objavljeno: 16.02.2016. 12:34

Radio Flyer 

VIDEO: U prodaji dječji Tesla Model S

Ako Teslin električni auto ne možete priuštiti sebi, možete razveselitii svoje klince.

VIDEO: U prodaji dječji Tesla Model S

Na tržištu se našao novi Tesla Model S automobil. Ako ste pomislili da se radi o nekoj novoj inačici najboljeg Muskovog električnog automobila koji stiže s naprednijim autopilotom, većim baterijskim paketom i omogućuje još veći domet s jednim punjenjem, malo ste se prevarili, jer se radi o dječjem Tesla Model S Radio Flyer električnom autiću.

Auto izrađuje tvrtka Radio Flyer, proizvođač dječjih vozila od tricikala do električnih automobila, koja je od Muskove tvrtke očito kupila licencu i prava za korištenje imena, te se doista potrudila da ovaj autić bude dostojna mala inačica jednog od najboljih i najpoznatijih električnih vozila na svijetu, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Električni autić dolazi s motorom koji djeci omogućuje vožnju maksimalnom brzinom do 10 km/h, no posjeduje i sustav roditeljskog ograničenja brzine, čijim uključivanjem možete osigurati da vaš klinac neće "juriti" brže od 5 km/h. Pored toga autić posjeduje i prtljažnik u koji možete staviti razne igračke, lopte i druge rekvizite, kao i zvučni sustav na koji možete spojiti pametni telefon ili glazbeni player. 

Automobilu energiju omogućuje izmjenjivi litij-ionski baterijski paket koji se prodaje u inačicama od 140 i 190 Wh, no proizvođač ne navodi koliko vožnje će omogućiti s jednim punjenjem.

Osnovna inačica automobila koji se prodaje u tri boje (crna, crvena, plava), te s dvije inačice naplataka, iznosi 499 dolara (3.364 kn), no ako uzmete čitav paket dodatne opreme koji uključuje dodatnu bateriju, ceradu, znak za parking i registarsku pločicu s imenom vlasnika, cijena će se popeti na 889 dolara (5.994 kn). Nije malo, ali još uvijek ćete si ga znatno lakše priuštiti od pravog.

Izvor: Radio Flyer

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->