Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Terenac spreman za apokalipsu
Članak
Objavljeno: 06.06.2023. 15:07

Apocalypse Manufacturing 

VIDEO: Terenac spreman za apokalipsu

Proizvođač s Floride tvrdi da je njegov Super Truck terenac spreman za košenje hordi zombija.

VIDEO: Terenac spreman za apokalipsu

Proizvođač neobičnih automobila Apocalypse Manufacturing predstavio je svoj novi Super Truck terenac za 160.000 dolara, za koji tvrde da je sa svojim "barbarskim dizajnom" spreman za smak svijeta.

Super Truck se može pohvaliti modificiranim Hellcat V8 kompresorskim agregatom od 6,2 L koji daje 850 konjskih snaga i to uz stalni pogon na sva četiri kotača. S gumama od 40" i SFJ felgama od 22", Super Truck dolazi s visinom od 210 cm, širinom od 249 cm i ukupnom dužinom od 610 cm.

Supertruck_Kevlar_Bronze_Rims-43-scaled

Čelični prednji branik (kombinacija rešetke/odbojnika) i stražnji čelični odbojnik od škriljevca čine ga, kako kažu „neprobojnim za vanjske sile“.

Super Truck nudi 5 off-road načina vožnje (Sport, Drag Race, Baja, Rock i Mud), pri čemu se ovjes/amortizeri prilagođavaju kako bi svladali sve ekstremne uvjete na cesti, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Super Truck će udobno smjestiti osobu visoku 2 m i ima najveću stražnju klupu u industriji. Sjedala, vrata, upravljačka ploča i nasloni za ruke kombiniraju izdržljivu kožu za dovršetak interijera, dok električna sjedala i retrovizori, surround zvuk iz Harman Kardon sustava zvučnika, kamera iz ptičje perspektive plus parking senzori, stražnji retrovizor live cam, grijana i hlađena sjedala, panoramski krov i električne stepenice zaokružuju njegovu raskoš.

DSC08704-38-scaled

Glavna klijentela za ovaj terenac su takozvani "prepperi", ljudi koji si grade podzemna skloništa, nakrcavaju se zalihama hrane, gomilaju oružje i očekuju neki scenarij katastrofe poput zombi apokalipse.

Anketa među više od 1000 Amerikanaca koju je naručio Insuranks.com, otkriva da je jedna od 10 osoba nakupila zalihe hranu za slučaj da zombiji postanu stvarnost. Štoviše, 58 posto ispitanika smatra da će se zombi apokalipsa dogoditi u sljedećih 30 godina. Još 12 posto misli da će se takva katastrofa dogoditi za jedno stoljeće, a 11 posto misli da  zombiji već postoje.

Sad imaju nova kolica s kojima će kositi horde zombija. U svojoj mašti.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->