Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Stalak za telefon vas uvijek prati
Članak
Objavljeno: 14.12.2019. 12:51

Pivo 

VIDEO: Stalak za telefon vas uvijek prati

Osim što prati vašu facu ili tijelo motorizirani mount može streamati video uživo putem više od 30 platformi.

VIDEO: Stalak za telefon vas uvijek prati

Ljubitelji snimanja pametnim telefonima na raspolaganju imaju novi gadget koji bi im mogao poboljšati "performanse". Na Indiegeogo portalu projekt pod zanimljivim imenom Pivo (nema veze s onim na što ste prvo pomislili) prikupio je čak 11.541.107 kuna za motorizirani stalak smartfona koji omogućuje praćenje lica i objekata tijekom snimanja. To znači da za vaš selfi video više ne morate sjediti mirno na jednoj poziciji, već se možete puno slobodnije kretati jer će vas telefon "švenkati" poput pravog snimatelja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Pivo dolazi s dva moda za "auto tracking" i prati vas gdje god se krećete kako nikada ne biste izletjeli iz kadra, a tu je i 9 kreativnih softverskih modova za kameru koji između ostaloga omogućuju fotkanje puckanjem prstiju, stvaranje "klon snimki" sastavljenih od više vaših poza u jednom kadru i snimanje u 360 stupnjeva.

Pored toga vaš ćete video moći uživo streamati na više od 30 različitih platformi, što ovaj gadget čini zanimljivim i video "influencerima", "youtuberima" i drugim kućnim "broadcasterima".

Pivo možete naručiti po cijeni od 662 kune putem ove poveznice, a isporuke su već započele.  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->