Nalazite se
  • Pop Tech
  • Datum izlaska i slika PlayStationa 5
Članak
Objavljeno: 24.11.2019. 11:00

Sony 

Datum izlaska i slika PlayStationa 5

Nova Sonyeva konzola na tržištu će se naći za nešto više od godinu dana.

Datum izlaska i slika PlayStationa 5

Kako stvari stoje, Božićne praznike iduće godine mogli bismo dočekati uz igranje PlayStationa 5, jer je Sony objavio da će se nova konzola zvati upravo tako i da će stići na tržište u prosincu 2021. godine. LetsGoDigital je nedavno uspio otkriti patent PlayStation 5 Developers Kit konzole, a nakon toga je na osnovu patenta izradio render (slika gore). To dakako ne znači da će PS5 doista izgledati tako, ali za sada boljih fotki nemamo, a moramo priznati da djeluje prilično zanimljivo, mada nas dizajnom više podsjeća na neki ruter nego plejku.

U patentu se moglo vidjeti da se na konzoli nalazi 5 gumba - 'U stanju pripravnosti', 'Resetiranje', 'Izbacivanje', inicijalizacija sustava i 'Inicijalizacija mreže', dok se ispod nalazi disk pogon koji će podržavati Blu-ray diskove, kako je Sony već potvrdio.

Čak i da se na slici  doista radi o PlayStation 5 developers kitu, on će biti prilično drugačiji od konzole koja će biti u prodaji, jer je PS5 DK posebno dizajniran za developere koji će razvijati igre za PS5.

Što se specifikacija tiče, već nam je otprije poznato da je PlayStation 5 opremljen 8-jezgrenimAMD Ryzen procesorom i da će biti prva Sonyeva konzola sa SSD diskom, što znači da se mogu postići izuzetno kratka vremena učitavanja. Sony također razvija i novi PS5 kontroler, a hoće li se zvati DualShock 5 još uvijek se ne zna.

Više informacija potražite na ovoj poveznici: https://en.letsgodigital.org/game-consoles/sony-playstation-5-photo/

Vezani sadržaji
Ključne riječi Sony Konzola PlayStation 5 render
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->