Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Rukavice s grijanjem skupile milijun kuna
Članak
Objavljeno: 28.11.2019. 17:06

Candle Apparel 

VIDEO: Rukavice s grijanjem skupile milijun kuna

Kanadska tvrtka uspješno je "crowdfundala" rukavice i čarape s grijanjem na baterije.

VIDEO: Rukavice s grijanjem skupile milijun kuna

Jeste li spremni za minuse? Meteorolozi najavljuju pad temperatura i prvi snijeg, a vi ste negdje zagubili drugu rukavicu? Umjesto da kupite nove rukavice nekog razvikanog skijaškog branda možete ih naručiti od kanadske tvrtke Candle Apparel koja je na Indegogo portalu uspješno "crowdfundala" rukavice i čarape s grijanjem na baterije i skupila za projekt više od milijun kuna.

Njihove rukavice vam mogu zagrijati ručice do 49, a uz to su rastezljive, otporne na vodu i snijeg te posjeduju površinu koja vam omogućuje rad na touch screen zaslonu telefona ili tableta, a litij-ionska baterija im može omogućiti grijanje ruku do 6 sati. Pored toga rukavice su prilično lijepo dizajnirane, a uz njih ćete uskoro moći naručiti i čarape koje će vam na isti način grijati stopala, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Grijanje ruku možete regulirati pomoću tri postavke - High, Medium i Low, odnosno do 40, 45 i 50, što će dakako utjecati na trajnost baterija. Proizvođač navodi da se rukavice mogu prati u perilici rublja a na Indiegogo portalu ih možete naručiti po cijeni od 669 kuna. Isporuke kreću 22. siječnja 2020., što znači da ćete ih moći koristiti već ove zime.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->