Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Spektakularni let drona kroz Teslinu tvornicu
Članak
Objavljeno: 04.04.2022. 12:55

Tesla 

VIDEO: Spektakularni let drona kroz Teslinu tvornicu

Tesla je predstavila svoju novu tvornicu u Berlinu dronom koji je snimao sve prostore u brzom brišućem letu.

VIDEO: Spektakularni let drona kroz Teslinu tvornicu

Tesla je nedavno u Berlinu otvorila svoju prvu njemačku Gigafactory tvornicu pod nazivom Giga Berlin, a kako bi čim bolje prikazala sve proizvodne pogone, angažirala je vještog pilota dronova koji je napravio odličan video, snimajući u brišućem letu.

Snimatelj je koristio upravljanje iz prvog lica (FPV) i drona je proveo kroz sve prostore tvornice i proizvodne kapacitete, od onih početnih pa sve do hala za robotsku montažu, što djeluje doista fenomenalno, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Nova tvornica je izgrađena u Njemačkoj kako bi se kupcima u Europi skratili rokovi isporuke, što znači da više neće morati čekati Teslina uvozna vozila koja stižu iz Amerike. 

Veliku ulogu u montaži automobila imaju robotske ruke tvrtki KUKA i Schuler koje odlično surađuju na oblikovanju, rezanju i varenju metala za potrebe izrade Model Y vozila.

Video je snimio Ferdinand Wolf, komercijalni pilot dronova iz tvrtke Skynamic, koji očito ima iskustva s  letenjem trkaćim dronovima jer je rezultat koji je postigao ovim videom doista spektakularan.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->