Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Robot jastuk diše i poboljšava vam san
Članak
Objavljeno: 01.03.2019. 13:21

Somnox 

VIDEO: Robot jastuk diše i poboljšava vam san

Dvije godine nakon Kickstarter kampanje, jastuk koji diše i svira nježne melodije stigao je u slobodnu prodaju.

VIDEO: Robot jastuk diše i poboljšava vam san

Imate li problema sa spavanjem, pa ne možete usnuti čak ni tijekom gledanja Dnevnika i prijenosa utakmica 1. hrvatske nogometne lige, tvrtka Somnox vam nudi rješenje u obliku pravog pravcatog robota za spavanje.

Ovaj robot uspješno je "crowdfundan" na Kickstarteru još 2017. godine, a u ljeto prošle godine započele su prve isporuke "podupirateljima", da bi ga sada predbilježbom mogao naručiti svatko po cijeni od 599 eura, plus 50 eura koliko će vas koštati rezervna jastučnica.

Robot oblika zrna graha imitira ljudsko disanje, što znači da mu se „prsa“ ritmički i hipnotički podižu i spuštaju, što bi vas, kako kažu, trebalo uljuljati u san kada ga priglite. Obzirom da ljudi uoči sna sve sporije i ujednačenije dišu, Somnox tvrdi da će se robot prilagoditi vašem disanju i potom ga polako ritmički usporavati, što će vas na kraju dovesti u san, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Osim disanja, robot jastuk vam može puštati tihe i nježne zvukove, glazbu s Android i iOS telefona putem Bluetootha, ritmove srca, meditacijske zvukove, a brzinu "disanja" možete i sami regulirati.

Nije nam poznato hoće li vam vratiti novce ako vas neće uspavati, no ako imate poremećaj spavanja i već ste probali sve druge metode, možda biste si ga mogli naručiti putem ove poveznice.

U svakom slučaju, vjerujemo da je zdraviji od tableta za spavanje.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Robot spavanje Somnox jastuk
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->