Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Praćenje čitave trudnoće na pametnom satu
Članak
Objavljeno: 12.11.2020. 13:19

Pregnancy Tracking 

VIDEO: Praćenje čitave trudnoće na pametnom satu

Zahvaljujući nadogradnji Garmin Connect aplikacije trudnice će moći pratiti svoju trudnoću na pametnim satovima i pametnim telefonima.

VIDEO: Praćenje čitave trudnoće na pametnom satu

Garmin je predstavio novu značajku za Garmin Connect aplikaciju pod nazivom Pregnancy Tracking, koja će ženama omogućiti da na svojem pametnom satu ili mobilnom telefonu prate svoju čitavu trudnoću i specifične podatke poput razina šećera i pokreta bebe

U aplikaciji ćete tako pored uobičajene metrike poput praćenja sna, aktivnosti i vitalnih znakova, sada dobiti podatke koji će vam omogućiti da stalno pratite sve promjene koje se događaju s vašim tijelom i bebom, uključujući i duhovite usporedbe veličina ploda, pa ćete primjerice saznati da je u prvom danu devetog tjedna trudnoće vaša beba veličine jagode, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U aplikaciji ćete dobivati i informacije o preporučenoj tjelovježbi, kao i savjete o reguliranju težine za određeno razdoblje trudnoće, a kada se približite porodu, moći ćete pratiti i trajanje trudova kako biste znali kada je vrijeme za otići u rodilište.

Pregnancy Tracking značajka je kompatibilna s Garminovim satovima Fenix 5 i 6 serije, MARQ i vivoactive 3 modelima ili novijim.

Sve što trebate učiniti je pokrenuti aplikaciju i otići na User Settings > Women’s Health > Cycle Type > Pregnancy.

Dakako, trebate i ažurirati Garmin Connect aplikaciju na pametnom telefonu i satu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->