Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Najluđa tracking kamera uspjela na Kickstarteru
Članak
Objavljeno: 04.03.2019. 16:20

OBSBOT Tail 

VIDEO: Najluđa tracking kamera uspjela na Kickstarteru

Kamera će vas stalno pratiti, zumirati, snimati iz raznih perspektiva, pa čak i režirati.

VIDEO: Najluđa tracking kamera uspjela na Kickstarteru

OBSBOT Tail 4K kamera za koju kažu da je "najbolja tracker kamera na svijetu", uspjela je na Kickstarteru crowdfundingom prikupiti 320.000 dolara 11 dana prije isteka kampanje umjesto traženih 50.000 $. To znači da će se u travnju ove godine početi isporučivati "podupirateljima" koji su uplatili 489 dolara u kampanju, dok će se u retail trgovinama prodavati kasnije ove godine po cijeni od 719 dolara

Kamera može snimati video u 4K rezoluciji na 60 fps, no ono što ju čini posebnom je troosovinski motorizirani gimbal i AI sustav koji omogućuje praćenje ljudi na udaljenostima od 6 m u širokokutnom modu, pa sve do 20 m u telefoto modu, a njom možete upravljati i gestama.

To znači da ćete pri snimanju selfie videa imati kameru koja je ujedno kamerman, pa čak i redatelj, jer njezine snimke djeluju kao da ih je netko snimao iz ruke, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Proizvođač navodi da joj sve to omogućuju moćna aplikacija i napredni algoritmi, pa će predstavljati odličan pametni filmski kućni gadget svakome tko se bavi sportom, glumom, plesom, vlogom, kao i za potrebe snimanja poslovnih, obiteljskih i društvenih događanja.

Više informacija potražite na ovoj poveznici.  

Vezani sadržaji
Ključne riječi kamera praćenje AI gimbal OBSBOT Tail
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->