Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Mikropojačalo za maksimalnu svirku
Članak
Objavljeno: 06.04.2021. 16:16

Mustang Micro 

VIDEO: Mikropojačalo za maksimalnu svirku

Fenderovo gitarsko pojačalo za slušalice dolazi s hrpom efekata i bogatim zvukom.

VIDEO: Mikropojačalo za maksimalnu svirku

Ako tražite neko malo pojačalo za gitaru s kojim nećete buditi ukućane po noći ili izazvati susjede da vam pozovu policiju, morat ćete si nabaviti neko mini pojačalo za slušalice. Jedan od najpoznatijih proizvođača električnih gitara na svijetu, Fender, u ponudi ima Mustang Micro pojačalo, koje će vam za nekih 780 kuna pružiti obilje zvukova "pravih" pojačala, uz dodatak 13 efekata.   

Za razliku od većine mikropojačala drugih proizvođača koja najčešće nude samo dva zvuka - čisti (clean) i distorzirani, Fender Mustang Micro će vam emulirati zvuk brojnih pojačala i efekata u stilu takozvanih "moddeling" pojačala koja na digitalni način stvaraju zvuk koji podsjeća na Marshall, Boss, Vox, Orange i druga lampaška i tranzistorska pojačala, što vam omogućuje sviranje raznovrsnih vrsta glazbenih žanrova, od jazza, bluesa, pa sve do punka i metala, kao što možete vidjeti (i poslušati) u ovom videu.

Pored toga, pojačalo posjeduje i brojne predefinirane efekte s ekvilajzerom, koje možda nećete moći podesiti baš 100 posto prema svojem ukusu, ali ćete bez obzira na glazbu koju svirate dobiti barem približni zvuk onom koji imate na velikom pojačalu od 300 vata u rupi u kojoj svirate sa svojim bandom.

Dodatni bonus pojačalu je punjenje preko USB-C priključka i bluetooth povezivost koja vam omogućuje sviranje uz pratnju glazbe s nekog drugog uređaja, pa čak i korištenje pojačala kao audio sučelja za direktno snimanje zvuka na računalo.

GIT_Fender-Mustang-Micro_EN

Rekli bismo da je ovo idealni gadget za vježbanje gitare kod kuće, a jedni problem vidimo u tome što može ispasti da vam nudi bolji zvuk u slušalicama nego što ga imate na svojem "pravom" pojačalu, pa ćete možda morati razmisliti o novom. Ako niste neki glazbeni čistunac i nemate para na bacanje, preporučujemo vam da si nabavite solidno modelling pojačalo pa lako kasnije kupite neki Marshall JVM kad se probijete sa svojim doom metal bandom.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->