Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Razvaljivanje OnePlus 9 Pro
Članak
Objavljeno: 02.04.2021. 12:42

OnePlus 9 Pro 

VIDEO: Razvaljivanje OnePlus 9 Pro

Nakon što smo mi civilizirano recenzirali telefon neka druga ekipa ga je odlučila rasturiti.

VIDEO: Razvaljivanje OnePlus 9 Pro

Nedavno predstavljeni One Plus 9 Pro telefon tek je krenuo u prodaju, a mi smo ga bili u prilici testirati i objaviti veliku i detaljnu recenziju na našem Mobil.hr portalu koju možete pročitati na ovoj poveznici.

Za razliku od nas, ekipa iFixita nije bila niti približno toliko nježna, jer oni testiranje vide na neki sebi svojstven način, pa mu pristupaju uz pomoć šarafcigera, kliješta, škara, bušilica, skalpela i drugog alata koji nikako ne bismo preporučili za interakciju s telefonom.

No kako ne bismo pomislili da je ovo čisto iživljavanje, iFixit kaže da su ovaj vandalizam odradili zbog toga kako bi ustanovili kolika je "popravljivost" novog One Plusa, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Nakon višestrukih tortura, lupanja, piljenja i rezuckanja, majstori su telefonu dali ocjenu 4 od 10 za mogućnost jednostavnih popravaka, što znači da vam se ne isplati po njemu prčkati ako vam se pokvari, već ga morate odnijeti u servis. Doduše, samopopravljanje ne bismo preporučili niti za jedan telefon, jer mislimo da uvijek treba dati posao onima koji su za njega stručni, pa ovaj video može biti koristan samo ponekom serviseru.

Ali da nam je zabavno gledat što radi ekipa iFixita, to ne možemo negirati.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->