Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Učenje sviranja gitare s pametnim satom
Članak
Objavljeno: 03.04.2021. 11:32

Wristruments 

VIDEO: Učenje sviranja gitare s pametnim satom

Aplikacija za pametni sat omogućuje vam učenje i vježbanje sviranja gitare.

VIDEO: Učenje sviranja gitare s pametnim satom

Ako ste oduvijek željeli naučiti svirati gitaru, a još se niste odlučili otići na neki tečaj, od sada imate mogućnost da to učinite uz pomoć Wristruments aplikacije za pametne satove, koja je uspješno crowdfundana na Kickstarteru i Indiegogogu i već se počela isporučivati podupirateljima kampanje koji su za nju uplatili 251 kn.

Aplikacija je u početku razvijana za Apple Watch satove, ali je nedavno u betu ušla i inačica za WearOS operativni sustav, što znači da je možete koristiti i primjerice na Fossil Gen 5 satu koji smo imali na velikom usporednom testu pametnih satova u aktualnom broju časopisa VIDI br. 301.

Mogućnosti aplikacije su raznovrsne pa kažu da donosi mogućnosti učenja osnova od pozicije ruku i prstiju pa sve do vježbanje skala, akorda, riffova i sola, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Obzirom da i sami malo tamburamo teško nam je reći koliko je dobro istovremeno gledati u zaslon pametnog sata i pokušati nešto odsvirati, no djeluje nam poprilično uvjerljivo i korisno, mada app nikako ne bismo preporučili baš totalnim početnicima.

Po nama je njezina najveća vrijednost u tome što uključuje veliku biblioteku pjesama, pa dok vježbate uz pozadinsku glazbu možete tu i tamo škicnuti na sat ako ne znate kako točno idu tonovi i akordi. U svakom slučaju zanimljivo, ali zasad nismo spremni platiti 251 kn za Wristruments jer nas teško može naučiti nešto više od onoga što već znamo.  Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->