Nalazite se
  • Pop Tech
  • Počinje službeno Gran Turismo prvenstvo
Članak
Objavljeno: 06.04.2021. 13:47

Esport 

Počinje službeno Gran Turismo prvenstvo

FIA certificirano Gran Turismo prvenstvo je mjesto gdje se Esport susreće s moto sportom.

Počinje službeno Gran Turismo prvenstvo

Polyphony Digital, razvojni studio koji stoji iza igre Gran Turismo i FIA - Međunarodna automobilistička federacija,  najavili su za srijedu, 21. travnja, službeni početak  FIA certified Gran Turismo prvenstva u sezoni 2021.

Sve utrke u 2021. odvijat će se putem interneta, a najbrži natjecatelji imat će priliku pokazati svoje talente tijekom posebnih prijenosa utrka kroz cijelu godinu.

Inforgraphic

 

FIA certificirano Gran Turismo prvenstvo je mjesto gdje se Esport susreće s moto sportom stvarajući ultra realistične i uzbudljive utrke Gran Turismo Sporta. Stvorena zajedno s Fédération Internationale de l'Automobile (FIA) -  upravljačkim tijelom svjetskog automobilskog sporta, prvenstva su započela 2018. godine i otvorena su za sve zakonski punoljetne osobe zemlje sudionice s kopijom igre i pretplatom na PS Plus. 

Gallo

Više informacija i raspored natjecanja možete potražiti na PlayStation Blogu:  https://blog.playstation.com/2021/04/05/the-fia-certified-gran-turismo-championships-returns-for-2021-season/Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->