Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Kreće nova sezona Star Trek Discovery
Članak
Objavljeno: 08.11.2021. 15:44

Četvrta sezona 

VIDEO: Kreće nova sezona Star Trek Discovery

U četvrtoj sezoni Star Trek: Discoverya pojavljuje se velika nekontolirana anomalija koja prijeti svakome.

VIDEO: Kreće nova sezona Star Trek Discovery

Uskoro nam stiže četvrta sezona serije Star Trek: Discovery koja je u početku jako podijelila trekkije, jer dobar dio njih nije nikako bio zadovoljan novim načinom prezentiranja likova, rasa i zbivanja, mada su sve te promjene došle velikim dijelom  iz jednostavnog razloga što je jedna Star Trek serija napokon dobila veliki budžet, pa se čitav pristup uvelike promijenio u odnosu na Kirka, Picarda, Archera i kapetanicu Janeway, uz dodatak nekih novih "politički korektnih" trendova i povećane doze nasilja.

Uglavnom, koliko god se nekom sviđali ili ne sviđali Burnhamica i društvo, činjenica je da je Discovery bez ikakvih problema stigao do četvrte sezone koja će se početi prikazivati na Paramount Plusu 18. studenog ove godine.

U prošloj sezoni Discovery je skočio 1.000 godina u budućnost, gdje je riješio jednu od najvećih prijetnji u povijesti, a sada dolazi nova prijetnja u vidu nepoznate gravitacijske anomalije veličine 5 svjetlosnih godina.    

Star Trek serijali su se često dovodili u vezu sa stvarnim zbivanjima u svijetu pa su se mogle prepoznati paralele s hladnim ratom, izraelsko-palestinskim sukobom, ratom protiv terora, a sada scenaristi otvoreno kažu da ih je inspirirala pandemija, ali samo u smislu da se radnja vrti oko pošasti koja prijeti doslovce svima.

U novoj sezoni najveća stvar za mnoge će biti to što gospodična  Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) napokon sjeda u kapetanski stolac, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->