Nalazite se
  • Pop Tech
  • Gadget za praćenje kvalitete zraka u zatvorenom prostoru
Članak
Objavljeno: 03.11.2021. 16:48

Smart Air Quality Monitor 

Gadget za praćenje kvalitete zraka u zatvorenom prostoru

Amazon je lansirao još jedan smart home gadget koji će vam posebno dobro doći tijekom zimske sezone grijanja.

Gadget za praćenje kvalitete zraka u zatvorenom prostoru

Dolaskom hladnijeg vremena i sezone grijanja sve manje otvaramo prozore i prozračujemo stanove i kuće, što stvara povećani rizik od opasnosti koje donosi zagađeni zrak

Novi Amazonov smart home gadget po nazivu Smart Air Quality Monitor namijenjen je praćenju kvalitete zraka u zatvorenom prostoru te će vam pratiti količine ugljičnog monoksida, PM čestica, hlapljivih organskih spojeva (VOC-ova), prašine, vlage i temperaturu.

41RdiMnnYNL._AC_SL1000_

Ukoliko otkrije da je zrak u prostoru u kojem se nalazite nezdrav, dobit ćete obavijest na svoju aplikaciju pametnog telefona ili na Echo uređaj s kojim se može povezati. 

Time će vam signalizirati da je vrijeme da prozračite stan ili da jednostavno pobjegnete glavom bez obzira ukoliko primjerice otkrije po život opasne razine ugljičnog monoksida.

515GRIALvEL._AC_SL1000_

Kada uređaj povežete s Echo Show uređajem ili telefonom, moći ćete u bilo kojem trenutku glasom zatražiti podatke o kvaliteti zraka, a detaljni odgovori će se prikazati na njihovim zaslonima, obzirom da Smart Air Quality Monitor u sebi nema integriran Amazon Alexa sustav.

Uređaj se trenutno nalazi u pretprodaji po cijeni od 69,99 dolara, a možete ga naručiti i u paketu s Echo Show 5 gadgetom za 89,99 dolara, ili uz Echo Dot za 79,99 američkih dolara putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->