Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Robot kuhar nadograđen prženjem krumpirića
Članak
Objavljeno: 06.11.2021. 11:00

Miso Robotics 

VIDEO: Robot kuhar nadograđen prženjem krumpirića

Flippy 2 je nakon pečenja burgera sada naučio rukovati s košarama s krumpirićima.

VIDEO: Robot kuhar nadograđen prženjem krumpirića

Robotski startup Miso Robotics još je 2018. godine zaposlio svojeg robota kuhara pod nazivom Flippy u lancu restorana White Castle, gdje je postao specijalist za pečenje hamburgera.

Sada je tvrtka robota nadogradila na inačicu 2, koja je znatno sposobnija te se puno brže i spretnije snalazi u huhinji.

Zahvaljujući "updateu" Flippy 2 je sada u stanju u isto vrijeme pripremiti dvostruko više hrane u odnosu na prvu inačicu, a osim okretanja burgera sada može rukovati košaricama s krumpirićima koje uranja i vadi iz vrućeg ulja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Tijekom testiranja prve inačice Flippya, White Castle je primijetio neke od nedostataka zbog kojih je u blizini Flippya bilo potrebno imati jednog do dva djelatnika, a pečenje krumpirića je bilo u potpunosti prepušteno ljudima.

Temeljem te espertize, Miso Robotics se bacio na razvoj nove inačice Flippya, koja omogućuje ljudskim djelatnicima da se više koncentriraju na druge zadaće u kuhinji i restoranu, posebice u vrijeme najvećih gužvi, koje Flippyu nimalo ne smetaju te je uvijek u stanju ispeći burgera i krumpirića u dovoljnim količinama.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->