Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Dvije informativne sekunde novog Battlefielda
Članak
Objavljeno: 22.05.2018. 14:18

Battlefield V 

VIDEO: Dvije informativne sekunde novog Battlefielda

Povijesni smještaj novog Battlefielda fanove je dosad najviše mučio

VIDEO: Dvije informativne sekunde novog Battlefielda

Prepucavanja zagriženih obožavatelja FPS žanra posljednjih su tjedana objedinjena u sferi novog Battlefielda koji će biti predstavljen sutra. Fanovi su do izlaska novog Battlefield V teasera 18. ovog mjeseca najviše „razglabali“ o povijesnom smještaju novog Battlefielda, no teaser je potvrdio da se radi o radnji u Drugom svjetskom ratu.

Prikazuju se tek dvije sekunde cinematic multiplayer gameplaya u Conquest modeu, sudeći pod HUD-u. Mogu se vidjeti i četiri igrača u squadu te ikone zastava britanske vojske i vojske nacističke njemačke (ukoliko sudimo po željeznom križu).

Naime, posljednji AAA FPS naslov smješten u vrijeme Drugog svjetskog rata je prošlogodišnji Call of Duty: WWII, no s osrednjim odazivom publike. S druge strane, „oldschool“ pucačini poput Call of Duty 2 iz 2005. indie developeri pokušali su se približiti s Battalion 1944, kako funkcionalno, tako i vizualno.

Gamerima se teško može udovoljiti, dok ćemo sutra detaljnije vidjeti što nam donosi novi Battlefield koji bi, inače, trebao svjetlo dana ugledati u listopadu za PC, PS4 i Xbox One.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam