Nalazite se
  • Pop Tech
  • TV serija Halo dolazi na novi streaming servis
Članak
Objavljeno: 25.02.2021. 09:46

Halo 

TV serija Halo dolazi na novi streaming servis

Prvi puta najavljena 2013. godine, igrana TV serija Halo će se prikazivati na Paramount+ servisu.

TV serija Halo dolazi na novi streaming servis

Jedna od najpopularnijih pucačkih Xbox franšiza video igara svih vremena, Halo, napokon će dobiti svoju igranu TV seriju. Serija koju producira Showtime u suradnji s Microsoftovom podružnicom 343 Industries i Amblin Entertainmentom, najavljena je još 2013. godine, no tek sada je potvrđeno da će krenuti u prikazivanje 2022. godine i to na novom video streaming servisu Paramount+.

Izvršni producenti serije od strane Amblina su Steven Spielberg, Darryl Frank, Justin Falvey, Steven Kane i Kyle Killen, a redatelj će biti Otto Bathurst, koji je poznat po produciranju i režiranju serija Robin Hood (2018.), Peaky Blinders (2013.) i Black Mirror (2011.).

Glumačku postavu čine Pablo Schreiber (American Gods), Natascha McElhone (Ronin), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Natasha Culzac (The Witcher) i Kate Kennedy (Catastrophe)."

Halo glumačka postava

Showtime kaže da mu je ovo najambicioznija serija svih vremena, što nam govori da se na budžetu ne štedi, a zbog COVID-19 pandemije prva sezona je skraćena i sastojat će se od samo osam epizoda.

Producenti kažu da će serija donijeti akciju svojstvenu Halo igrama uz "dodatak znatno dubljeg emotivnog iskustva" vezanog uz Spartanse, ljudsku rasu koja je kemijski i genetički modificirana. "Priča govori o povratku onoga što ih čini ljudima, i stoga je to vrlo moćna priča", navodi David Nevins, CEO Showtime Networksa. Vezani sadržaji
Ključne riječi Halo TV serija Paramount+
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->