Nalazite se
  • Pop Tech
  • Project xCloud dodaje nove igre i zemlje
Članak
Objavljeno: 08.04.2020. 11:25

Microsoft 

Project xCloud dodaje nove igre i zemlje

Na žalost Hrvatska se još uvijek ne nalazi među podržanim državama.

Project xCloud dodaje nove igre i zemlje

Microsoftov xCloud servis koji se trenutno nalazi u javnom beta testiranju je nešto slično Nvidia Geforce servisu za game streamong (ili cloud gaming), s tom razlikom da ovdje ne morate igrati samo one naslove koje posjedujete, već sve igre koje se izvode na Microsoftovim Azure podatkovnim serverima. To vam omogućuje da najbolje igre s Xbox konzola igrate na svojem Android telefonu na koji ste spojili Xbox bežični kontroler s Bluetoothom. U sadašnjoj fazi servis podržava pedesetak igara, no kada će ga službeno lansirati u finalnoj inačici, imat će ih na tisuće, iako za sada nije poznato koliko će koštati (vjerojatno mjesečna) naknada za njega.

Microsoft je objavio da servis od sada podržava 11 europskih država, no Hrvatska još uvijek nije među njima, već se radi o "starim" državama iz zapadne Europe.

Što se novih igara tiče, u ponudi se od sada nalaze tri nova naslova, Dragon Age: Inquisition, The Sims 4 i Unravel Two, a čitav popis možete pronaći na ovoj poveznici.

U beta fazi korištenje servisa je besplatno, pa se nadamo da će otvorena beta uskoro stići i u naše krajeve, a to možete s vremena na vrijeme provjeriti na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft xCloud cloud gaming Sims 4
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam