Nalazite se
  • Pop Tech
  • Kupite "jet-delfina" za 424 tisuće kuna
Članak
Objavljeno: 20.07.2011. 16:37

Seabreacher 

Kupite "jet-delfina" za 424 tisuće kuna

Innespace je u prodaju pustio novu vrstu trkaćeg plovila, koje objedinjava karakteristike brzog jet-skia i okretnog zaigranog delfina.

Kupite "jet-delfina" za 424 tisuće kuna

Nova vrsta trkaćeg plovila koje bi već ovo ljeto moglo osvojiti srca mladih tajkuna je zasigurno Seabreacher. Ovaj vodeni brzanac s motorom od 1500cc, vodonepropusnom kabinom i šest peraja, ne izgleda slučajno poput pravog delfina. Namjera inženjera koji su ga razvijali je upravo bila ta da svim svojim plovnim karakteristikama podsjeća na ovog veličanstvenog vodenog sisavca kojem se oduvijek divimo.

Seabreacher je tako u stanju juriti površinom vode brzinom do nekih 85-90km/h, potom nakratko zaroniti pod vodu i na kraju izletjeti iz nje do visine od nekih 5-6 metara, da bi se potom mogao najnormalnije dalje kretati na isti način. Usput ćete ga moći okretati, raditi razne figure i postati pravi pravcati ultrabrzi delfin.

 u planovima za izradu novog modela spominje se mogućnost duljeg zadržavanja ispod vode i korištenja poput mini podmornice 

U planovima za izradu novih modela spominje se i mogućnost duljeg i dubljeg zadržavanja ispod vode, odnosno korištenje poput podmornice, no model za ovo ljeto će zasad toga biti lišen.

Cijena od 81 tisuću dolara, odnosno nekih 424 tisuće kuna nije mala, no kako se radi o nečem doista jedinstvenom, sigurni smo kako bi se i kod nas našlo zainteresiranih kupaca koji bi svoje vještine imitiranja delfina voljeli prikazivati ispred plaže na Zrću. Obzirom da je Seabreacher dvosjed, bio bi idealno sredstvo za galebarska osvajanja mladih turistkinja, jer mnogi danas imaju jahte, jedrilice i glisere, no samo ovaj vodeni speeder predstavlja pravi statusni simbol za ovu sezonu.

Ukoliko vas svrbi u džepu, Seabreacher možete kupiti od jednog od ovlaštenih distributera preko ovog linka.

VIDEO - Seabreacher u akciji

U ovom video filmu možete vidjeti impresivne plovne karakteristike Seabreachera. Također se spominje mogućnost nastanka jednog potpuno novog sporta u kojem bi se ova plovila koristila za utrkivanje na posebnim stazama s preprekama. Moramo priznati kako je ideja odlična i djeluje zanimljivije od utrka Formule 1.Vezani sadržaji
Ključne riječi Seabreacher Innespace delfin jet-ski
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->