Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.07.2011. 09:57

U-Boat Works 

Iznajmite mini podmornicu

Nizozemski proizvođač mini podmornica od sada nudi iznajmljivanje dva nova modela za privatne i znanstvene potrebe.

Iznajmite mini podmornicu

U-Boat Works već nekoliko godina proizvodi male podmornice, koje potom iznajmljuju pojedincima, ronilačkim klubovima, marinama i znanstvenim organizacijama širom svijeta. Ukoliko želite, njihovu podmornicu možete naručiti čak i za vlastito ljetovanje, a oni će vam je dopremiti na bilo koju željenu destinaciju u svijetu, bez obzira bili to Karibi, Havaji, Dubrovnik ili Krk. UBW će vam također osigurati posadu, organizirati tečajeve plova i opremiti podmornicu dodacima poput robotske ruke za manipuliranje podvodnim objektima i HD opreme za podvodno snimanje.

uron

Novi modeli podmornica u njihovoj ponudi su C-Quester 3, koja može prevoziti 3 člana posade, te C-Explorer 2 namijenjena za 2 putnika, te opremljena zvonom prozirnim u 360 stupnjeva, čime nudi najbolji neometani pogled na podvodni svijet.

 6 sati podvodne vožnje bez zagađivanja vode i okoliša 

Obje podmornice mogu zaroniti do maksimalne dubine od 100 metara, posjeduju vrlo siguran sustav za protok zraka, a pogon im osiguravaju lithium-ionske baterije, koje, kako tvrde, imaju trostruki kapacitet u odnosu na obične i mogu vam omogućiti 6 sati podvodne vožnje, bez imalo zagađivanja vode i okoliša.
UBW pored toga posjeduje svoje škole (tečajeve) za izobrazbu podmorničara, koje se nalaze na nekoliko atraktivnih lokacija u svijetu, a njihovi novi planovi uključuju izradu podmornica koje će roniti znatno dublje, čime će se moći uključiti u složene znanstvene projekte dubinskog istraživanja podmorja, a bit će opremljene i za spasilačke akcije pod vodom.
Ukoliko ste oduvijek sanjali da krstarite od Pule do Dubrovnika, ali pod vodom, javite se UBW-u preko ovog linka.

VIDEO - Demonstracija UBW podmorniceVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->