Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.11.2023. 15:09

Siranna 

VIDEO: Gradi se šesterokutni saudijski hotel

Hotel će biti dio spektakularnog projekta Neom koji uključuje neboder dužine 170 kilometara.

VIDEO: Gradi se šesterokutni saudijski hotel

Saudijska Arabija nas i dalje ne prestaje iznenađivati. Nakon otkrivanja projekta NEOM, u sklopu kojeg će se u pustinji graditi neboder dužine od 170 km i futuristički neboder Epicon kojeg nazivaju fatamorganom graditeljstva u pustinji, sada je predstavljen luksuzni hotel Siranna, do kojeg će se moći doći isključivo plovilima s mora, a biti će smješten na osamljenom mjestu na obali zaljeva Aqaba u sjeverozapadnoj Saudijskoj Arabiji.

Ovo ultraluksuzno odredište bit će dom hotela s 35 ekskluzivnih rezidencija koje će imati neprekinuti pogled na Crveno more, a svojim višeslojnim dizajnom će ponuditi raznolike poglede i perspektive. Izlazeći iz krševitog obalnog terena, hotel čine šesterokutni stupovi koji su osebujni, ali komplementarni s okolnim planinama i florom, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Siranna će posjetiteljima i stanovnicima ponuditi priliku da pobjegnu od buke svakodnevnog života i okruže se ljudima istomišljenika u jednostavnom okruženju.

Za opuštanje će posjetiteljima biti u ponudi poznati klub na plaži, toplice i vrhunski wellness sadržaji. Oni koji traže vezu s krajolikom, tijekom svog boravka uživat će u vijugavim stazama koje će otkrivati pješice ili jašući.

sioranna 2

 

Vodeće načelo na kojem se temelji razvoj je osigurati minimalnu intervenciju u prirodi, gdje će se koristiti promišljene i namjerne tehnike za očuvanje okolnog krajolika. Arhitektura će odati počast baštini lokalnog područja i neprimjetno se uklopiti u susjednu planinu.

Siranna je još jedan primjer nastojanja NEOM-a da stvori prostore u prirodi koji podržavaju održiv život u budućnosti i njeguju kreativnost, a istovremeno nude vrhunsko luksuzno ugostiteljsko iskustvo.

Mi bismo još dodali da će gosti ovog hotela vjerojatno biti samo osobe vrlo dubokih džepova koje si mogu priuštiti ovu razinu ekstravagancije. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->