Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Twitterovi zaposlenici mogu raditi od kuće zauvijek
Članak
Objavljeno: 13.05.2020. 10:59

#StayAtHome 

Twitterovi zaposlenici mogu raditi od kuće zauvijek

Koronavirus je u potpunosti promijenio poslovanje Twittera koji će i nakon epidemije raditi na novi način.

Twitterovi zaposlenici mogu raditi od kuće zauvijek

U novom Vidiju br. 290 koji se može kupiti na svim kioscima u zemlji možete pronaći temu "Day After" u kojoj najveći hrvatski stručnjaci iz IT-a otkrivaju kako će se posljedice pandemije odraziti na budućnost tehnološkog svijeta.

Najnoviji potez Twittera jasno demonstrira kako će promjene u načinu rada koje su bili prisiljeni uvesti zbog mjera ostanka kod kuće, u potpunosti promijeniti poslovanje nakon koronavirusa.

Twitter je naime u svojem blog postu objavio da da će zaposlenicima koji će to htjeti, omogućiti da ostanu raditi kod kuće zauvijek.

Odluka o ovome je donijeta nakon što su se, kako kažu, mjere rada od kuće koje su poduzeli zbog "lockdowna", pokazale velikim uspjehom, što znači da su njihovi djelatnici od kuće obavljali posao na odličan način.

Također navode kako zaposlenike u Twitteru neće tjerati na rad od kuće, već će im to biti ponuđeno kao opcija, pa će se oni koji to žele, moći vratiti u urede kada se ponovno otvore.    

"Proteklih nekoliko mjeseci se pokazalo da možemo funkcionirati na taj način. Stoga, ukoliko su naši zaposlenici u situaciji koja im omogućuje rad od kuće i ako tako žele nastaviti raditi zauvijek, mi ćemo im to omogućiti", piše potpredsjednica Twittera Jennifer Christie na službenim blogu tvrtke.

Twitter širom svijeta zapošljava oko 4000 djelatnika, a svi rade od kuće od ožujka ove godine. U ovom trenutku ne planiraju otvaranje ureda prije rujna.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->