Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Twitter omogućuje da vidite jesu li vam postovi skriveni
Članak
Objavljeno: 09.12.2022. 09:55

Shadowbanned 

Twitter omogućuje da vidite jesu li vam postovi skriveni

Nova značajka koju razvija Twitter omogućiti će vam da vidite ako vam je račun zbog nekog razloga postao nevidljiv.

Twitter omogućuje da vidite jesu li vam postovi skriveni

Elon Musk je objavio da Twitter radi na softverskoj nadogradnji koja će vam dati pristup alatu koji će vam jasno prikazati ako ste "shadowbanned". Taj izraz ima različita značenja na različitim platformama, no obično znači da su vam postovi postali nevidljivi drugim korisnicima ili čini vaš profil teško dostupnim a da toga niste niti svjesni.

Musk također kaže da će vam alat ujedno i objasniti razlog zbog kojeg ste "shadowbannani" i dati vam upute kako da uložite žalbu ako smatrate da ste neopravdano „banani“.

Musk je nakon preuzimanja Twittera započeo ukidati "banove" s mnogih visokoprofilnih računa kontroverznih korisnika, uključujući račun Donalda Trumpa.

Nakon Muskove akvizicije brojni oglašivači su počeli napuštati Twitter zbog zabrinutosti oko promjena pravila i ponovnog aktiviranja zabranjenih računa.

U objavi na blogu krajem prošlog mjeseca, Twitter je uvjeravao oglašivače da se "nijedna od njegovih politika nije promijenila." Prema novom izvješću Reutersa, Twitter se sprema objaviti skup kontrola za upravljanje oglasima u pokušaju da namami oglašivače natrag. Kontrole, koje bi mogle biti pokrenute sljedeći tjedan, navodno će omogućiti oglašivačima da spriječe pojavljivanje svojih oglasa iznad ili ispod tweetova s ​​određenim ključnim riječima koje odaberu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Twitter Elon Musk
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->