Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.07.2016. 11:00

Pokemon Go 

Tražeći Pokemona pronašla mrtvo tijelo

Dok je pomoću AR aplikacije Pokemon Go bila u potrazi za virtualnim čudovištima, Amerikanka pronašla mrtvaca.

Tražeći Pokemona pronašla mrtvo tijelo

Devetnaestogodišnja Amerikanka Shayla Wiggins iz Wyominga, zabavljala se aplikacijom Pokemon Go namijenjenoj vlasnicima Android i iOS telefona, koja spaja stvarni i virtualni svijet, omogućujući igračima da na stvarnim lokacijama pronalaze popularna čudovišta koja se pojavljuju kao virtualni likovi u proširenoj stvarnosti.

Tijekom igranja, Shayla je dobila uputu da se Pokemon nalazi u prirodnom izvoru vode, te je slijedeći navigaciju stigla do obale rijeke Big Wind River, odnosno rečeno joj je da se Pokemonovo "jaje" nalazi na lokaciji ispod mosta Wyoming Highway 789 Bridge.

Dok je prelazila most ubrzo se šokirala, jer je u vodi ugledala beživotno tijelo muškarca, pa je odmah obavijestila policiju.

Nakon preliminarnog uviđaja policija je utvrdila da na tijelu nema znakova nasilja, te se vjerojatno radi o utapanju, a za sada nije poznato je li razlog nesreće povezan s potragom za Pokemonom u video igri.

Inače, od lansiranja igre na forumima su se javljali igrači koji su slali svoje slike na kojima se moglo vidjeti da su nalazili Pokemone na potencijalno opasnim lokacijama poput raskršća na prometnicama, a neki su se navodno i ozljeđivali jer su zaigrani padali u rupe.

Izvor: County 10

Vezani sadržaji
Ključne riječi AR igra Pokemon Go Shayla Wiggins
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam