Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.01.2019. 14:48

Instagram jajce 

Slika jajeta srušila rekord lajkova na Instagramu

Slika jajeta je na Instagramu postala rekorder s čak 40 milijuna lajkova. Nitko nema pojma zašto.

Slika jajeta srušila rekord lajkova na Instagramu

Znamo da ova vijest zvuči kao loša prvotravanjska šala, no doista je istinita. Naime, na Instagramu je postavljen profil world_record_egg na kojem se našla slika jajeta i uz nju post u kojem otprilike piše ovo: Ajmo zajedno postaviti novi rekord i dobiti post s najviše lajkova na Instagramu. Nadmašiti postojeći rekord kojeg drži Kylie Jenner (18 milijuna). Mi to možemo!

Koliko god post i slika jajeta djelovali glupo, a ideja besmisleno, jajce je u trenutku pisanja ovog teksta doseglo 40.085.805 lajkova i time postalo apsolutni vladar u lajkovima na Instagramu.

Dodatna fora s ovim slučajem je u tome što nitko nema pojma zbog čega je jajce postalo popularno, tko ga je objavio i s kojim ciljem, osim što vlada opće mišljenje da je ljudima dosadilo da rekord drži starleta Kylie Jenner koja je postala poznata u showu Keeping Up with the Kardashians, a danas je vlasnica kozmetičke tvrtke Kylie Cosmetics i smatra se jednom od najvećih influencerica na Instagramu, obzirom da ima više od 10 milijuna pratitelja.

Dodatnu popularnost joj je stvorila vlastita spinofff reality TV serija Life of Kylie, što je možda dovoljan razlog da se mrzitelji njezinog lika i djela odluče maknuti ju s trona i usput pokažu da su lajkovi na društvenim mrežama potpuno bezvrijedna stvar, iako ih marketinške agencije pozorno prate. Naime zna se da im je draže plaćati prikrivene oglase influencerima nego reklame u tradicionalnim medijima jer imaju mjerljivi doseg zbog lajkova. Dakako to se temelji na poznatoj činjenici da ljudi kao i ovce vole ići za nekim predvodnikom stada koji se snašao u životu bez ikakvog posebnog znanja, jer se nadaju da se to jednog dana može i njima dogoditi.

Vaše mišljenje o tome tko stoji iza ovog jajca očekujemo u komentarima članka i naravno stisnite koji lajk.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->