Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.02.2020. 18:55

Koronavirus 

MWC 2020 definitivno otkazan

Po prvi puta od početka održavanja najveći sajam mobilne tehnologije je otkazan zbog epidemije koronavirusa.

MWC 2020 definitivno otkazan

Unazad desetak dana svako malo su se pojavljivale informacije o otkazivanju nastupa na MWC sajmu od strane nekih velikih i značajnih kompanija u svijetu mobilne tehnologije, dakako zbog epidemije koronavirusa. 

Mada je organizacija GSMA koja organizira sajam do jučer tvrdila da će se sajam održati, nakon što su otkazale još neke velike tvrtke poput LG-a i Nokije, postojalo je sve izvjesnije da bi MWC mogao biti otkazan, a sada su se sumnje definitivno potvrdile. 

GSMA je izdao službeno priopćenje o otkazivanju sajma i rekao kako je ovo prvi puta od početka održavanja najvećeg događanja u svijetu mobilne tehnologije 2006. godine da su odlučili otkazati MWC zbog brige oko zdravstvene sigurnosti okruženja u Barceloni, opasnosti koja donose putovanja i drugih razloga povezanih s opasnošću od širenja epidemije koronavirusa.  

Koliko nam je poznato, ovo je ujedno i prvi puta u povijesti da je jedan veliki tehnološki svjetski sajam otkazan zbog epidemije. Na žalost, to znači da ove godine nećete imati ni izvještaj naših novinara s MWC-a u časopisu VIDI, kao ni na portalima naše medijske kuće, iako smo već rezervirali put, smještaj i pripremili fotiće i kamere kako bismo otkrili koji nam to trendovi dolaze na polju mobilnih tehnologije. 

Više sreće drugi puta, nadamo se već na MWC 2021 sajmu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->