Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.07.2019. 09:34

PES vs FIFA 

Fifa 20 gubi licencu za Juventus

Ako ćete htjeti igrati s timom u kojem igraju Ronaldo i Mandžukić, dobit ćete Piemonte Calcio.

Fifa 20 gubi licencu za Juventus

Konami je nakon 25 godina uspio preoteti jednu jaku licencu za klubove talijanske Serije A Electronic Artsu, pa će se sada u igri FIFA 20 umjesto Juventusa nać klub izmišljenog imena, dok će pravo krasiti nogometnu simulaciju PES 2020.

Mada rivalstvo između Konamija i EA u nogometnim simulacijama traje još od 1994. godine, licence na imena klubova najboljih svjetskih klubova i igrača gotovo u pravilu su bile u posjedu FIFA igara, jer Konami nije želio trošiti novac na kupnju imena, već se više koncentrirao na kvalitetu gameplaya.

No u igri PES 2020 stvari će se malo promijeniti, jer je Konami krenuo u kupnju licenci za klubove talijanske Serije A, pa ako ćete htjeti igrati FIFA-u 20 s klubom u kojem igraju Ronaldo i Mandžukić (ako se ne odseli u neki drugi klub), dobit ćete Piemonte Calcio, koji će imati izmišljene dresove i grb te igrače s nekim čudnim imenima.   

Je li ovo novi trend za Konami, pa kroz nekoliko godina electronic Artsu možda preuzme licence za većinu najboljih klubova i igrača svjetskog nogometa za sada nije poznato.

Valja reći da potpisivanje ugovora o suradnji Konamija s Juventusom ne znači da će svi talijanski klubovi prodati svoja imena Konamiju, ali ako su kupili prvaka, vjerojatno će i mnoge druge.

Izvor: Juventus

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->