Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.04.2022. 16:42

Twitter 

Elon Musk ulazi u upravni odbor Twittera

Jedan od najžešćih kritičara platforme sada će imati priliku da je promijeni iznutra.

Elon Musk ulazi u upravni odbor Twittera

Nakon što je kupio 9,2 posto dionica Twittera i time postao najveći dioničar društvene platforme, Elon Musk je na Twitteru prvo objavio anketu u kojoj je pitao ljude žele li gumb za uređivanje, što je bilo znak da ima namjeru ozbiljnije sudjelovati u njezinom razvoju i unaprjeđenju.

Sada je to potvrđeno, jer je CEO tvrtke Parag Agrawal upravo tweetao post u kojem kaže da je šef SpaceX-a i Tesle ušao u upravni odbor Twittera, gdje će obnašati funkciju Class II direktora (što god to značilo) najmanje do godišnjeg sastanka s dioničarima 2024. godine.

Suosnivač i bivši CEO Twittera Jack Dorsey pozdravlja ovaj potez i vjeruje da je Musku "duboko stalo do našeg planeta i Twittera".

Zasad je još prerano govoriti koliko će Musk imati utjecaja na donošenje velikih odluka u kompaniji, no sigurno je da će se njegov glas itekako čuti, posebice stoga što je u prošlosti vrlo često kritizirao sve loše stvari na platformi. Koje novosti možemo očekivati na Twitteru teško je reći, ali s Muskom u upravnom odboru sigurno više ništa neće biti isto kao prije.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->