Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.02.2012. 09:26

*BROJ 

Usluga *BROJ stigla u Hrvatsku

U Hrvatskoj ćete moći pozivati brojeve upisivanjem zvjezdice i naziva tvrtke ili usluge.

 Usluga *BROJ stigla u Hrvatsku

Go4star, međunarodna tvrtka koja pruža *BROJ uslugu, stigla je i u Hrvatsku. Usluga *BROJ temelji se na biranju zvjezdice (*) koju slijedi bilo koji broj, ime kompanije ili brenda, proizvoda ili usluge (npr. *TAXI, *BANKA, *555...), a Hrvatskoj će javnosti biti predstavljena 1. ožujka 2012.

Pozivanjem *BROJ-a, pozivatelj će biti preusmjeren na željeni fiksni broj, poput call centra, info broja ili prodajnog centra, a usluga je namijenjena svim tvrtkama koje kod promocije svoje ponude ističu telefonski broj. U našoj zemlji će je prvi koristiti HOK Osiguranje, Croatia Airlines, Auto Štasni, AC Rudman, Green Gold, Smart stranica (Maiora d.o.o.) te mnoge druge tvrtke, koje su kod go4stara već rezervirale svoj *BROJ.

Usluga je dostupna iz svih mobilnih mreža, a strateški su je podržali VIP NET, T-MOBILE i TELE2.
 
"Iznimno nam je drago što pokrećemo *BROJ uslugu i u Hrvatskoj. U zemljama u kojima je *BROJ usluga prisutna do sada, statistike pokazuju da više od 90% oglašivača koristi tu uslugu, a prema provedenoj studiji, broj ulaznih poziva povećao se od 10 do 60% za sve oglašivače koji su uobičajene fiksne brojeve zamijenili *BROJEVIMA", rekla je Sandra Mravinac Grbčić, direktorica go4stara za Hrvatsku, te dodala kako je sigurna kako će naše tržište prepoznati vrijednosti koje im donosi ovakav način promocije.

Više informacija potražite na hrvatskim stranicama tvrtke Go4star.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->